Termékápolási tanácsok

A csaptelep karbantartása

HOGYAN TISZTÍTSUK A CSAPTELEPET?

Ne használjon csiszoló tisztító termékeket, különösen ne dörzsfelületű szivaccsal, mert ezek kárt okozhatnak a felületen. Bármilyen zsírtartalmú folt mosogatószerrel eltüntethető.
A felületi foltok eltávolítására ne használjon sót, vagy maró, savtartalmú tisztítószereket. Tartós kárt okozhatnak. A makacsabb foltokat folyékony fémtisztítóval és puha ronggyal távolíthatja el. A karcolások és a leginkább károsodott felületek tisztításához alkalmazzon fém-restauráló szert.
A krómozott csaptelepek nedves kendővel tisztíthatók. A kendővel dörzsölje szárazra a felületet. A legtöbb esetben vízzel, folyékonyszappannal, vagy speciálisan erre a célra kialakított termékkel tisztíthatjuk a csaptelepet. A citromlé hatékony, otthon elkészíthető szer a vízkőmaradványok eltávolítására.

HOGYAN KEZELJÜK A VÍZKŐLERAKÓDÁSOKAT?

A Mofém új vízkőoldó tisztítószere alkalmas vízköves, szennyezett, zsíros és szappanfoltos felületek tisztítására. A biológiailag lebomló, citromsav alapú tisztítószer speciálisan csaptelepekre és fürdőszobai kiegészítőkre lett kifejlesztve. Az ergonómikusan kialakított szórófejes flakonnak köszönhetően pedig kényelmes használatot biztosít.


Vízkőoldó tisztítószer: 502-0040-01