Termosztátos radiátorszepelek

A központi fűtőberendezések fűtőtesteit olyan szerelvényekkel kell ellátni, amelyek képesek a leadott hőteljesítményt bármely időszakban automatikusan úgy beállítani, hogy az adott helyiség hőmérséklete mindenkor a kívánt értéken legyen. A MOFÉM svéd licensz alapján kifejlesztett radiátorszelepei kiválóan alkalmasak a panellakások energiatakarékos (panel-program) fűtési rendszereinek kialakításához is! MOFÉM radiátorszelepek a szelepfelsőrészben elhelyezett pontos előbeállítási funkcióval rendelkeznek. Radiátorszelepeink többféle csőcsatlakozási lehetőséget biztosítanak (acélcsöves csatlakozás, eurokónuszos csatlakozás, külső csatlakozás).

TERMOSZTÁT FEJEK

Az önműködő beállítható termosztát fejet úgy terveztük, hogy a lehető leghatékonyabb szabályozási funkciókat elláthassa. Palettánkon viaszos és folyadék vezérlésű termosztát fejek találhatók meg. Más típusú szerelvényekhez adaptereink egyikével csatlakoztatható.

  • Nagy-méretű jelzőablak, könnyen leolvasható és beállítható
  • A 6-os jegynél lévő mélyedés megkönnyíti a beállítást a gyengén látó embereknek
  • A maximum és minimum hőmérséklet tartomány a helyszínen is könnyen beállítható. (Eco funkció a még nagyobb mértékű energia megtakarításért)
  • Fagyvédelmi állásban a szelep nincs lezárva, így biztosítva, hogy a télen magára hagyott lakás (nyaraló) fűtési rendszere ne fagyjon el
  • A teljes zárás a radiátor cseréje esetén jól hasznosítható (a teljes zárás a visszatérő szelepen is beállítható)
  • A letisztult forma és a szűk légnyílások könnyű működést és egyszerű tisztántartást tesznek lehetővé